Bag om

The Cookroom handler om mere end at lave mad. Vi ser os selv som "atmosphere provider".

The Cookroom vil gerne inspirere og begejstre. Vi elsker mad - fordi mad vækker alle vores sanser. Ikke bare smagssansen, men også se, føle, lugte og høresansen. Tænk på, hvad det betyder, når du tænder et par stearinlys og sætter god musik på, inden du begynder at brune og brase. Tænk på, hvordan mad og madlavning kan overraske, få dig til at undres, grine, tænke og udbryde "det var lige godt pokkers"!

Vi mener, at Mad og madlavning er fantastisk - og det vil vi gerne give videre. Om I laver maden sammen eller vi bringer den til jer. Uanset om det er til hverdag, til fest eller på arbejde - så er det brug for den helt rigtige atmosfære, og den leverer The Cookroom. 

Inger Kjærsgaard

Indehaveren af The Cookroom hedder Inger. Inger er uddannet kok på Søllerød Kro. Hun har Været køkkengæst på Falsled Kro, Køkkenchef på Jægersborg Hotel, Hotel Hesselet, Moltkes Palæ og den danske ambassade i New York og været daglig leder af Bojesen Takeaway.

Efter endt køkkenchef-"karriere" har Inger været underviser på bl. a. Meyers Madhus og Københavns Madhus indtil hun i 2009 flyttede ind i sit eget, store kogeskolekøkken på Amager Strandvej, hvor hun byder velkommen.